Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ «ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ CHP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ».

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΓΑ.

Βρικόλακες και αναίσχυντες λυσσασμένες ύαινες, βρήκατε την ευκαιρία την ώρα που η πατρίδα μου λιθοβολείται καθημερινά από του κόσμου τους εδώ και τους εκεί πληρωμένους εθνικούς και οικονομικούς εγκληματίες και προσπαθείτε με τους γνωστούς εδώ και χρόνια ανιστόρητους και εγκληματικούς τραμπουκισμούς, οι οποίοι σας έκαναν γνωστούς σε όλο τον κόσμο για την αιμοβόρα και γεμάτη μίσος ψυχή σας, να.....
διασύρετε την χώρα μου, με μόνο σκοπό αύριο να μπορέσετε να πράξετε ότι και φίλοι σας οι αλβανοί στο Κόσσοβο, σπέρνοντας και πάλι τον φόβο και τον τρόμο στους Έλληνες πολίτες της Θράκης.


Εκτός του ότι, έχετε καταλύσει εδώ και χρόνια τους νόμους και το σύνταγμα, με την ανοχή πάντα του Ελληνικού κράτους και των εκεί πολιτών, δημιουργώντας ξεχωριστό παρακράτος, με ανεξάρτητη σημαία και ύμνο, με τα οποία κυκλοφορείτε στην Θράκη αλλά και στο εξωτερικό, πήρατε και το απόλυτο θράσος να ζητήσετε πίσω περιουσίες λέει, που σας άφησαν οι πρόγονοι σας και οι παππούδες σας.


Ακούστε καλά, πληρωμένοι και παγκόσμιοι εγκληματίες, που το μόνο που έχετε στο εθνικό σας ιστορικό είναι σφαγές και γενοκτονίες, λαών και ανθρώπων.


Οι πρόγονοι σας, καθώς και οι παππούδες σας που τόσο επικαλείστε, δεν ήταν ιδιοκτήτες αυτού του τόπου, αλλά ήταν βάρβαροι κατακτητές, οι οποίοι δια της πολεμικής βίας, σφαγής και γενοκτονίας του Ελληνικού λαού και της Ελληνικής και μόνο γης, η οποία γη ήταν σε Ελληνικά χέρια χιλιάδες χρόνια, κατέκτησαν και λεηλάτησαν, σπέρνοντας τον φόβο και τον τρόμο για εκατοντάδες χρόνια.


Κωνσταντινούπολη, Κύπρος, Εύξεινος πόντος, Μικρά Ασία, Ίμβρος, Τένεδος ήταν Ελληνικά και μόνο χώματα, με κατοίκους και μόνο Έλληνες, πριν καν δημιουργήσετε εσείς ανθρώπινη υπόσταση και οντότητα και όμως, με την πολεμική σας βία και βαρβαρότητα και με την ακόρεστη σας όρεξη για ανθρώπινο αίμα κατακτήσατε και κατασφάξατε τις εκεί πατρίδες μας, εξισλαμίζοντας δια της βίας όσους αρνήθηκαν να φύγουν και κατασφάζοντας όσους έμειναν και δήλωναν Έλληνες, παίρνοντας συνάμα από όλα αυτά τα εκατομμύρια κόσμου, τις περιουσίες τους με το έτσι θέλω.


Και αφού ολοκληρώσατε το μακάβριο έργο σας ζητάτε τώρα από την χώρα μου και την διεθνή ληστοσυμμορία που σας ανέχεται και σας υποστηρίζει τις δήθεν περιουσίες και τα δήθεν δικαιώματα τα οποία σας άφησαν οι πρόγονοι και παππούδες σας.


Αι στο διάολο και ακόμα παραπέρα και εσείς και οι βάρβαροι δολοφόνοι πρόγονοι σας.


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου